Generelle betingelser for FODBOLD-EVENT.dk

Betingelser ved salg af pakkerejser
Pakkerejser er omfattet af Lov om Pakkerejser nr. 472 af 30. juni 1993. Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af nedenstående elementer, såfremt de af arrangøren udbydes samlet eller har været udbudt på forhånd og sælges samlet, og såfremt den samlede ydelse har en varighed på over 24 timer eller inkluderer en overnatning:

  • Transport
  • Indkvartering
  • Anden turistmæssig ydelse, der ikke er direkte tilknyttet til transport eller indkvartering, men som udgør en væsentlig del af pakkerejsen.

Aftalens indgåelse
Aftalen er bindende for kunden efter en skriftlig bekræftelse fra FODBOLD-EVENT indeholdende de, af loven krævede oplysninger, er modtaget af kunden. Modtaget betaling betragtes som accept af oplyste aftalevilkår.

Det fulde beløb betales ved bestilling. Der betales med betalingskort eller bankoverførsel . Du vil herefter modtage en e-mail med din kvittering, som bruges som hotel- og billetvoucher. Fodboldbilletter vil normalt blive mailet til dig mellem 1-7 dage før afrejse.
Der er ikke fortrydelsesret på køb af sportspakker, events eller billetter. Hotelbookinger refunderes ligeledes ikke.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og andre åbenlyse fejl. Der tages ydermere forbehold for prisændringer forårsaget af ændring i priser fra vores leverandører som er anvendt ved beregning af priser, og andre ændringer uden for FODBOLD-EVENT’s indflydelse.

Siddepladser
Fodbold-Event garanterer i tilfælde af et jævnt antal rejsende (f.eks. 4 rejsende) at ingen sidder alene, f.eks. 2 + 2 inden for de garanterede sektioner, der er bekræftet ved reservationen. I tilfælde af et ulige antal rejsende (f.eks. 5 rejsende) kan det betyde  2 + 2 + 1. Hos FODBOLD-EVENT vil vi altid gøre vores bedste for, at tilbyde en så god placering som muligt. Ved fodboldkampe på Camp Nou er parvis placering kun garanteret, når man booker gæstfrihedssæder (f.eks. Paris Lounge & Berlin Lounge).

Ved fodboldkampe på Stamford Bridge, Emirates Stadium, Old Trafford, Craven Cottage & Tottenham Hotspur Stadium har sælgeren ret til at booke et jævnt antal rejsende i rækker over hinanden (f.eks. Række E-stol 202 og række F-stol 202). Fodbold-Event har til enhver tid ret til at opgradere rejsendes match / begivenhedsbillet til et bedre afsnit i henhold til sædekort, der er vist på FODBOLD-EVENT under hver begivenhed, uden at være ansvarlig over for den rejsende.

Som rejsende er du forpligtet til at kontrollere den nøjagtige kamp / begivenhedsstart (kick off, indstillet tidspunkt for præstation, startpunkt for løb eller drop-off) før afgang.

Pålydende værdi på billet (den pris, der er trykt på billetten til begivenheden) er ikke den pris FODBOLD-EVENT køber match / billetter til fra klubber og bureauer.

Afbestillingsforsikring 
FODBOLD-EVENT anbefaler at alle rejsende tegner en afbestillingsforsikring gennem eget, private forsikringselskab.

Rejseforsikring
FODBOLD-EVENT anbefaler, at alle rejsende tegner en rejseforsikring gennem eget, private forsikringselskab.

Pas, visum og vaccinationer
Som kunde har du ansvar for at have gyldigt pas, visum og vaccinationer hvis det er påkrævet. Som rejsende har man ydermere ansvar for at orientere sig om evt. krav for indrejse. FODBOLD-EVENT henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for gældende rejsevejledninger.

Den rejsendes ansvar
Som rejsende har du pligt til at rette dig efter anvisninger fra personale på hoteller, stadions, og eventsteder, i forbindelse med en rejses gennemførelse. Som rejsende er man ansvarlig for enhver skade, som er forårsaget ved overtrædelse af meddelte anvisninger/forskrifter.

Rejsedeltageren er forpligtet til:

  • At respektere ordensbestemmelser, som gælder for hoteller, samt besøg på evt. events
  • At afholde alle omkostninger for evt. skader forvoldt på hoteller, samt evt. eventsteder.
  • At opføre sig  således, at medrejsende ikke føler sig generet. Fremmøde i udebanetrøjer er ikke tilladt. Der skal ligeledes bæres casual tøj i loungeområder. Korte bukser er ikke tilladt.
  • Forsømmer en rejsedeltager disse forpligtelser, forbeholdes der ret til at udelukke den pågældende gæst fra forsat deltagelse i rejsen. 

Den rejsende er forpligtet til at sørge de til rejsens gennemførelse eventuelle nødvendige visa og vaccinationer. Det er kundens pligt før afrejse at kontrollere at for- og efternavne i billetter, rejsepas og andre dokumenter er korrekte. FODBOLD-EVENT påtager sig ikke ansvar for de eventuelle følger, afgivelse af ukorrekte oplysninger kan få.

FODBOLD-EVENT ansvar
FODBOLD-EVENT er fritaget for ansvar ved mangler eller skader, der kan ramme en deltager, som er forårsaget af katastrofer eller andre hændelser af force majeure karakter, eller på grund af deltagerens egen forsømmelighed. Endvidere er FODBOLD-EVENT fritaget for ansvar, ved aflysning af rejsen eller ved manglende opfyldelse af aftalte vilkår, som skyldes udefra kommende omstændigheder som vi eller nogen vi er ansvarlige for, kunne have forudset da aftalen blev indgået.

Prisændringer
FODBOLD-EVENT har ret til efter aftalens indgåelse, at ændre prisen i såvel opadgående som nedadgående retning pga. ændringer i billetpriser, hotelpriser, valutakurser etc.-  som FODBOLD-EVENT ingen mulighed har for, på forhånd, at tage højde for. 

Øvrige betingelser

 Vi tager forbehold for trykfejl i tilsendte tilbud samt på FODBOLD-EVENT’s hjemmeside og betingelser.

Sport & kultur pakkerejser kan hverken ændres eller annulleres efter bestilling

Vær opmærksom på, at ved sportsbegivenheder, eller anden særlig begivenhed, kan FODBOLD-EVENT ikke gøres ansvarlig for aflysning og/eller flytning af event. Ekstra omkostninger i den forbindelse med eventuel flyttet event vil blive pålagt den rejsende. Hvis en  planlagt kamp flyttes til en anden dato eller tidspunkt, det kan være på grund af flg.

 Ændring i TV dækning,  Cup runde eller andre årsager. I dette tilfælde vil fodboldpakken (fodboldbillet og hotel/event) følge ny kamptidspunkt. Fodbold-Event kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle ekstra omkostninger der kan være i forbindelse med flytning af den oprindelige fodboldpakke. Derfor anbefaler vi at man holder sig opdateret på klubbernes hjemmesider omkring kampændringer.

Priser
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan forekomme prisændringer. Ved eventuelle prisændringer vil vi altid bede om din skriftlige accept.

Bestilling
Din bestilling af rejser fra FODBOLD-EVENT.dk udgør en bindende accept,

Fly
Hvis du har booket flybillet gennem os bemærk at Fodbold-Event sælger flybilletten på flyselskabets vegne, og derfor ikke er kundens aftalepart, men kun formidler.
Leverandør og aftalepart er flyselskabet og derfor den ansvarlige part for aftalens gennemførelse. Dvs. at eventuelle krav i forbindelse med forsinkelser, aflysninger, konkurser, manglende bagage skal rettes mod flyselskabet. 

Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret på bestilte rejser.

Forbehold for ændringer
FODBOLD-EVENT forbeholder sig retten til at ændre de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor dit eget ansvar, at du holder dig orienteret om eventuelle ændringer.

MEDLEM REJSEGARANTIFONDEN NR. 3398

Persondata- og privatlivspolitik
Vi fører et elektronisk register over vores kunder og deres personlige oplysninger i overensstemmelse med reglerne i persondataloven. Oplysningerne gemmes i vores reservationssystem og er nødvendige for, at vi kan gennemføre bestillinger, og overholde vores leveringsforpligtelser over for vores kunder.

Nødvendige oplysninger kan blandt andet være:
• Kontaktoplysninger
• Destinationsoplysninger

Disse bliver videregivet til vores samarbejdspartnere, hoteller og billetleverandører.
Oplysninger i vores elektroniske register behandles og videregives med det formål, at vi kan kontakte kunden og give nødvendig information omkring den bestilte rejse. Derudover kan kunden kontaktes vedrørende yderligere oplysninger og planlægning, som er nødvendig for gennemførelsen af rejsen.

Personoplysninger vil aldrig blive givet videre til tredjepart, med mindre du selv giver tilsagn hertil. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller af en rejse. Vi indsamler oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser.

Personoplysninger bruges til at fuldføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges desuden til at få større kendskab til dig og brugere af websitet fodbold-event.dk

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares sikkert. Vi opbevarer dine personlige oplysninger på computere med minimal adgang. Disse er placeret i aflåste faciliteter. Vi kan dog ikke garantere med sikkerhed ved dataoverførsler via nettet. Du afgiver derfor dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Når du køber en rejse hos FODBOLD-EVENT, giver du samtidigt samtykke til, at vi indsamler, og videregiver personlig information til vores samarbejdspartnere. Normalt er det almindelige personoplysninger, som indsamles af FODBOLD-EVENT ApS. 

Vi gemmer dine oplysninger i vores kundekartotek i en periode på maximum 2 år. I vores kunderkartotek behandler vi indsamlede oplysninger om dine eventuelle tidligere rejser. Oplysningerne gemmes med det ene formål at kunne give dig den bedst mulige service, såfremt du igen skulle vælge at rejse med FODBOLD-EVENT ApS.

 Når der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der omhandler dig. Hvis det viser sig, at de oplysninger eller data, der handler om dig, ikke er korrekte har du ret til at kræve disse korrigeret eller slettet. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til brug af disse informationer.