Fodboldbilletter til Champions League, Europa League og Conference League

FODBOLD-EVENT tilbyder billeter til Europæisk fodbolds mest spændende og seværdige ligaer og turneringer. Hos os kan du nemt og bekvemt booke din billet til attraktive priser.
Vi har fodboldbilletter til alle de store kampe, både til dig der vil opleve den autentiske stemning på lægterne, og til dig der vil have en ekstraordinær og uforglemmelig oplevelse på stadions bedste pladser med forplejning.

Find din drømmekamp og send en billetforespørgsel hurtigt og enkelt i dag!
Se hele kampprogrammet for europæiske kampe her.

Mange fodboldfans sidder hvert år i august og glæder sig til lodtrækningen til de store europæiske ligaer, Champions League, euro League og den nye Conference Cup.

Det er her de store hold Real Madrid, Bayern, Liverpool, Manchester klubberne, Chelsea og mange flere, mødes.  Champions league kampene ligger på tirsdage og onsdage, mens Euro League og Conference Cup som regel ligger om torsdagen. Finalerne ligger hvert år i maj måned.

Alle spillere drømmer om at spille i de store turneringer, og fans valfarter rundt i Europa for at se de bedste spillere på de bedste stadioner. 

Vi er med hele vejen til finalerne. Bestil og oplev den fantastiske stemning der er på de europæiske aftener. Stå sammen med 50.000 mennesker og oplev Champions League hymnen. Det er fodbold, når det er allerbedst.

Hos Fodbold-Event skræddersyer vi din fodboldrejse. Vi kan hjælpe med fodboldbilletter, hotel, udflugter, entre til forskellige events og i det hele taget ideer til, hvordan din fodboldrejse skal se ud. Skriv eller ring til os for et uforpligtende tilbud på din ultimative fodboldoplevelse.