52CADF48-4E6E-4A7F-8ED3-868516127D41

Fodboldbilletter til Ligue 1 og fransk fodbold

Frankrig er så meget mere end blot Notre Dame og Eiffeltårnet. Hver uge går verdensstjerner som Messi, Neymar & Mbappe på banen i Frankrig. Du har, sammen med Fodbold-Event, muligheden for at opleve både stemningen og suset, når det sker.

Find din drømmekamp og send en billetforespørgsel hurtigt og enkelt i dag!
Se hele kampprogrammet for fransk fodbold her. 

Ligue 1 har i mange år stået i skyggen af de andre store europæiske turneringer. Frankrig har dog haft et hold som i 1993 vandt Champions league, nemlig Olympique Marseille. De vandt 1-0 over AC Milan, fra Italien.

Senere er der kommet flere penge til enkelte hold. Her tænker vi på især Paris Saint Germain, PSG. Klubben blev først grundlagt i 1970 via en sammenlægning af Paris F.C. og Stade Saint-Geranois. PSG blev senere købt af Qatar Sports Investments som har investeret betydelige midler i klubben. Ambitionen er altid at vinde mesterskabet, men målet er især at skaffe Champions leaque pokalen til Paris. De har været meget tæt på,  men et 1-0 nederlag til Bayern 2020 er hidtil det bedste resultat i denne turnering.

Klubben har i år desuden investeret i endnu en stjernespiller, nemlig Lionel Messi. Det store håb er snart at kunne løfte pokalen med de store ører.

Selvom Frankrig måske ikke har den opmærksomhed, som de andre ligaer, – har de mange franske stjernespillere rundt om i Europa på store europæiske hold. Kante, Pogba, Benzema, Dembélé, Coman,og Griezmann er blot nogen af de fremragende franske spillere man finder i andre europæiske turneringer.

Hos FODBOLD-EVENT skræddersyer vi din fodboldrejse. Vi kan hjælpe med fodboldbilletter, hotel, udflugter, entre til forskellige events og i det hele taget ideer til hvordan din fodboldrejse skal se ud. Skriv eller ring til os for et uforpligtende tilbud på din ultimative fodboldoplevelse.