F139D682-B6A0-402A-AEE4-6EFC0E11E930

Fodboldbilletter til Serie A og Italiensk fodbold

Alle ægte fodboldfans vil uden tvivl få en fantastisk oplevelse hvis de valgte en fodboldtur til Italien.
Her finder vi både spillere i verdensklasse, kæmpe stadions, men mindst ligeså meget på grund af de passionerede og dedikerede fans.
Og spørger du en italiener, vil han med sikkerhed hævde, at i Italien finder man den bedste liga i Europa. Døm selv, lad FODBOLD-EVENT hjælpe dig på vej.

Find din drømmekamp og send en billetforespørgsel hurtigt og enkelt i dag!
Se hele kampprogrammet for alle italienske kampe her.

Serie A har, igennem tiderne, været kampplads for mange danske fodboldspillere som eks. Michael Laudrup, Preben Elkjær, Klaus Berggreen og mange flere.

I dag er ligaen også repræsenteret af en del danske spillere blandt andet: Jens Stryger Larsen –  Udinese, Joakim Mæhle – Atalanta,  Andreas Skov Olsen – Bologna, Andreas Cornelius – Parma,  samt Simon Kjær – AC Milan

Udover at opleve fodbolden, stemningen før og efter kampene. (Italienerne lader hellere op til kamp, med en kop dampende hed espresso frem for en øl), byder Italien på så meget mere.  Vidunderlige byer som Rom, Milano og mange andre er alle et besøg værd, og giver de bedste forudsætninger for en kombineret kultur og fodboldtur.  

Hos FODBOLD-EVENT skræddersyer vi din fodboldrejse. Vi kan hjælpe med fodboldbilletter, hotel, udflugter, entre til forskellige events og i det hele taget ideer til hvordan din fodboldrejse skal se ud. Skriv eller ring til os for et uforpligtende tilbud på din ultimative fodboldoplevelse.