E9B2B2BC-4E13-480D-AD8A-ED51CF716E40

Fodboldbilletter til La Liga og Spansk fodbold

Stolte, traditionsrige klubber. Kæmpe stadions med plads til op til 81.000 tilskuere på Santiago Bernabeu – Kongerne fra Real Madrids hjemmebane. Eller hvad med Camp Nou i Barcelona, med sine imponerende 99.000 pladser. Her er der mulighed for en imponerende oplevelse. Suset fra de mange fans når de dygtige fodboldkunstnere tryller på banen.

Find din drømmekamp og send en billetforespørgsel hurtigt og enkelt i dag!
Se hele kampprogrammet for alle spanske kampe her.

Find dit favorithold og se alle kampe og fodboldbilletter

Spansk Fodbold

Spansk fodbold har igennem mange år været blandt det bedste i Europa med klubber som Real Madrid og Barcelona som de absolutte tophold. Vi skal så opleve en La Liga uden både Messi og Ronaldo, som begge er i andre ligaer. Ramos fra Real Madrid er også væk, så det bliver et spændende fodbold år, måske med nye udfordrere til titlen.

Gennem årene har andre klubber gjort sig gældende. Især i Europa League med Sevilla som frontløber.

Vi må heller ikke glemme hold som Atletico Madrid, Valencia og ikke mindst Villarreal som også spiller fremragende fodbold.
De er, sammen med de store hold, trådt ind i Champions League, da de vandt Euro League i 20/21 sæsonen.

Vi følger de 3 store, Real Madrid, Barcelona samt Atletico Madrid. Sevilla, Valencia og Villarreal er også på programmet. Så ønsker I en tur til Spanien, opleve kampene, byerne og kulturen så er vi klar med dette års La Liga fra Spanien.

Hos FODBOLD-EVENT skræddersyer vi din fodboldrejse. Vi kan hjælpe med fodboldbilletter, hotel, udflugter, entre til forskellige events og i det hele taget ideer til hvordan din fodboldrejse skal se ud. Skriv eller ring til os for et uforpligtende tilbud på din ultimative fodboldoplevelse.