Fodboldrejse til FC Barcelona

Den perfekte fodboldrejse til Barcelona

FC Barcelona er en af de mest populære fodboldklubber i verden. Hvis du vil se en kamp, er skræddersyede ture hos Fodbold-Event.dk den bedste måde at gøre det på.

 

Fantastisk fodbold i Europa

FC Barcelona er en af de mest populære fodboldklubber i verden. Her er din chance for at opleve de bedste fodboldkampe, der tilbydes i Europa i denne sæson! 

Skræddersyede ture

Ikke to fodboldfans er ens. Derfor hjælper vi dig med at skræddersy din rejse ud fra dine præferencer, fra overnatning til udflugter og billetter til kampe. Se Barcelona om dagen, og om aftenen opleve stjernerne på Camp Nou i Barcelona. Undgå at spilde din tid ved at få en skræddersyet fodboldrejse.

De bedste priser

Vi tilbyder nogle af de laveste priser på fodboldrejser med FC Barcelona i Barcelona i denne sæson. Hos Fodbold-Event.dk. Uanset om det er din første gang, du rejser til udlandet, eller du er en erfaren fan, vil vi sikre, at din fodboldrejse forløber uden problemer. Vi har over 40 års erfaring i branchen og har rejst til Barcelona mange gange før. Hvem er bedre at stole på?

Barcelona

FC Barcelona eller Barca, som klubben også ofte kaldes, blev grundlagt i 1899. Barcelona har vundet et hav af titler gennem årene, og er en af de klubber i verden, der har flest fans. Hele 11 gange har en spiller fra Barcelona vundet Fifas Ballon D´or. I 2010 havde man verdens 3 bedste spillere på holdet, da Xavi, Iniesta, og Messi alle var nominerede til Fifa ballon D´or.

Hjemmekampe spilles på Camp Nou som kan rumme næsten 100.000 tilskuer. Det gør Camp Nou til det største stadion i Europa.  Den helt store rival er Real Madrid, og kampene mellem disse 2 klubber kaldes El Clasico. Når Barcelona og Real Madrid mødes er der omkring 1 milliard mennesker der følger med på verdensplan. En anden stor rival er RCD Espanyol som også holder til i Barcelona.

Gennem årene har mange store spillere spillet for Barcelona. Ud over førnævnte, kan nævnes spillere som Johan Cruyff, Hristo Stoichkov og Ronaldinho – bare for at nævne nogle få.

Barcelona er et af de hold i verden med flest fans, og det kan man godt forstå. Spillestilen der praktiseres i den catalanske klub er attraktiv og offensiv, med tekniske stærke spillere. Det er en helt speciel oplevelse at sidde på at stadion med næsten 100.000 andre fans og opleve den fantastiske stemning.

Gå ikke glip af en helt fantastisk oplevelse. Hos FODBOLD-EVENT skræddersyer vi din fodboldrejse. Vi kan hjælpe  med fodboldbilletter, hotel, udflugter, entre til forskellige events,  og i det hele taget ideer til hvordan din fodboldrejse skal se ud. Skriv eller ring til os for et uforpligtende tilbud på din ultimative fodboldoplevelse.

 

Officielle billetter med garanti for levering.

Konkurrencedygtige priser på fodboldrejser.

Vi står klar til at svare på alle spørgsmål du måtte have!.

Bestil din fodboldoplevelse til Barcelona