Fodboldrejse til Real Madrid

Tag på fodboldrejse til Real Madrid og oplev kongerne af Europa. 

Real Madrid er en af de mest populære fodboldklubber i verden. Hvis du vil se en kamp, er skræddersyede ture hos Fodbold-Event.dk den bedste måde at gøre det på.

 

Fantastisk fodbold i Europa

Real Madrid er en af de mest populære fodboldklubber i verden. Her er din chance for at opleve de bedste fodboldkampe, der tilbydes i Europa i denne sæson! 

Skræddersyede ture

Ikke to fodboldfans er ens. Derfor hjælper vi dig med at skræddersy din rejse ud fra dine præferencer, fra overnatning til udflugter og billetter til kampe. Oplev Madrid og de mange seværdigheder, og se alle stjernerne på Santiago Bernabeu. Undgå at spilde din tid ved at få en skræddersyet fodboldrejse.

De bedste priser

Vi tilbyder nogle af de laveste priser på fodboldrejser til Madrid. Uanset om det er din første gang, du rejser til udlandet, eller du er en erfaren fan, vil vi sikre, at din fodboldrejse forløber uden problemer. Vi har over 20 års erfaring i branchen og har været i Madrid mange gange før. 

Real Madrid

Tag med os til både en fodbold- og storbyoplevelse i den spanske hovedstad Madrid.

Fodbold oplevelsen starter på Reals hjemmebane Santiago Bernabéu med plads til 81.044  tilskuere.

Real, som spiller helt i hvidt, er en af de mest vindende klubber i Spanien med 34 mesterskaber og 19 pokal titler.  Derudover er de en magt faktor i europæisk fodbold med hele 13 Champions League pokaler.

Gennem årene har det været  en af de klubber, de ”store” spillere altid har drømt om at komme til. 

Det vil være svært at nævne de mange fantastiske fodboldspillere, der gennem tiderne har spillet for ”kongeklubben”. Vi kommer dog ikke udenom at nævne:  Zidane, Beckham, Raul, Laudrup, Casillas, Alonso og ikke at forglemme Ronaldo.

Holdet er nu i gang med en ny æra, hvor flere af de store spillere er væk. 

Mange unge spillere er på plads, men Real er stadig en klub, som vil tiltrække de bedste spillere.

Byen
Madrid som by er også fantastisk og et besøg værd. Med sine 3,3 millioner indbyggere i selve byen, og ca. 6 millioner i oplandet.

Gågaden Preciados med de mange mærkevarebutikker, museer, paladser. Den gamle bydel,  tapas restauranter og vinbarer. Alt i alt, grobund for en rigtig god kombination af storby og fodboldferie.

Gå ikke glip af en helt fantastisk oplevelse. Hos FODBOLD-EVENT skræddersyer vi din fodboldrejse. Vi kan hjælpe  med fodboldbilletter, hotel, udflugter, entre til forskellige events,  og i det hele taget ideer til hvordan din fodboldrejse skal se ud. Skriv eller ring til os for et uforpligtende tilbud på din ultimative fodboldoplevelse.

Officielle billetter med garanti for levering.

Konkurrencedygtige priser på fodboldrejser.

Vi står klar til at svare på alle spørgsmål du måtte have!.

Bestil din fodboldoplevelse til Real Madrid