Fodboldrejse til Hamburger SV

En fodboldrejse til Hamborg

Hamburger SV er en af de mest kendte tyske fodboldklubber. Tag til Bundesliga-klubben og oplev europæisk fodbold, når det er bedst. HSV blev grundlagt den 18. marts 1899 og er det ældste hold i Bundesligaen

 

Oplev tysk fodbold med vores skræddersyede fodboldrejse til Hamborg. Vi tilbyder garanterede officielle billetter og konkurrencedygtige priser til familie, venner og kolleger.

Garanteret billetter og konkurrencedygtige priser

Vi garanterer, at du modtager den officielle billet til den kamp, du booker. Hos Fodbold Event tilbyder vi fodboldrejser til Hamborg til konkurrencedygtige priser – med en række forskellige transportmuligheder og hoteller – for at hjælpe med at gøre din rejse så personlig som muligt. Det betyder, at din budgetplan er sikker, fordi du ved, hvad du kan forvente! Hjem til et stort antal turistattraktioner, nye og gamle, vil du aldrig løbe tør for ting at lave i Hamborg. Fra museer og gallerier til indkøbscentre og elegante madoplevelser.

Hamburger traditionsklub med god fodbold

Hamburger SV er en traditionel tysk klub med en lang og succesfuld historie med god fodbold. Klubben blev grundlagt i 1887 og har en stor international tilslutning og stærke bånd til fællesskabet.

Med over 40 års erfaring fra rejsebranchen har Fodbold-event.dk udviklet ekspertise i at arrangere fodboldrejser til Hamborg og Tyskland. Hamborg er et fremragende valg for alle med interesse for historie, kultur, mad eller viden!

Officielle billetter med garanti for levering.

Konkurrencedygtige priser på fodboldrejser.

Vi står klar til at svare på alle spørgsmål du måtte have!.