Fodbold rejse london West Ham United - Manchester United 19.09.21

Vi kontaktede FODBOLD-EVENT for at høre omkring en rejse til denne kamp I London. Vi var ligeledes interesseret i, om de havde nogen ideer til hvad vi ellers skulle se/foretage os, da vi havde været i London før og set Buckingham Palace mm.

Vi meddelte at vi fløj fra Billund og skulle ankomme lørdag morgen I Stanstead . Vi blev testet i Stanstead så vi ikke behøvede at bruge tid på dette senere.  FODBOLD-EVENT hjalp med bestillingen af Stanstead Express tog billetter t/r så det var skønt at have dem på forhånd.

Vi havde booket hotel gennem FODBOLD-EVENT og boede meget centralt og tæt på undergrunden. Efter indcheckning var det lige en tur på pub og med det gode vejr kunne vi nyde vores pub lunch udenfor .  Derefter tog vi med undergrund til tottenham football for at få rundvisning på deres nye flotte stadion .  Stor oplevelse som FODBOLD-EVENT bookede for os.

De havde også andre ideer på stadion, men vi kunne ikke nå det denne gang (Skywalk ) men det så spændende ud, så det vil vi prøve anden gang.

Der var tid til lidt shopping på stadium inden vi tog tilbage til hotellet.  Godt trætte om aften gik vi en tur rundt i Soho området og spiste der.

Søndag formiddag tog vi tidligt ud til West Ham Stadium , flot ny olympiske stadion som ligger i byen delen Stratford.  Vi var der 2,5 time før start og allerede der samles tilskuerene.

Vi havde booket Great Briton pladser med VIP indgang, vi ville være sikker på gode pladser og god udsigt.  Det var det bestemt.  Lounge hvor tidligere West Ham spiller talte om kampen.

Kampstart med West Ham sangen … Blowing bubbles .. bedre kan det ikke blive .  Kamp og god stemning med en god afslutning hvis man er Manchester United fan. 

Vi blev i loungen lidt efter indtil det værste traffik var væk.

Aftenen i China town og så hjem næste morgen.