Skærmbillede 2022-01-26 kl. 13.29.23

Padelrejser til skønne Marbella i Spanien

Padel tennis er den hurtigst voksende sportsgren i Danmark, og nu tilbyder vi muligheder for at kombinere den populære sportsgren med et ophold under varmere himmelstrøg. Vi sammensætter rejsen så det eneste du skal gøre, er at pakke ketcheren.
Vi sørger for 3,4 eller 5 stjernet hotel, banetider, privat instruktør, og evt. nogle af de mange ekstra tillægsydelser Real club padel Marbella kan tilbyde. Hør nærmere for priser. 
 
Velkommen til Nueva Andalucia der ligger i udkanten af det eksklusive Marbella som ligger ca 60 km fra Malaga i solrige Costa del sol. 
Byen tilbyder smukke strande, gode shoppe muligheder, skønne restauranter og generelt en god og afslappet atmosfære.
Med kun en transporttid fra Malaga lufthavn på kun ca 40 minutter er Marbella oplagt til en forlænget weekend med padeltennis.
 
Hos os er det dig der kommer med drømmene, vi hos Fodbold-event.dk får dem til at ske
Real Club Padel Marbella består af et væld af faciliteter blandt andet 10 top padel baner.
Vi kan booke banetider, padel instruktør, hotel, evt. billeje etc. Det eneste du skal gøre er at booke et fly. Resten klarer vi.

Hos Fodbold-Event skræddersyer vi din padelrejse Vi kan hjælpe med dig med banetider, privat instruktør, hotel, og evt. nogle af de mange ekstra tillægsydelser Real club padel Marbella kan tilbyde. Hør nærmere for priser.