D8994894-D513-426F-9AAF-57FCA8109225

Fodboldbilletter til Bundesligaen og Tyskland

Om det er en tur til det olympiske stadion i Berlin, Allianz arena i Munchen, eller  “den gule mur” i Dortmund,  så er en fodboldoplevelse i Tyskland bestemt anbefalelsesværdig.
Det kræver blot at du sætter dig ind i bilen og sætter kursen sydpå.
Billetter til Tysklands mest spændende og seværdige hold, kan du nemt og bekvemt booke hos FODBOLD-EVENT, til attraktive priser. 

Find din drømmekamp og send en billetforespørgsel hurtigt og enkelt i dag!
Se hele kampprogrammet for alle tyske kampe her.

Bundesligaen er kendetegnet ved fysisk og hurtig, koncentreret fodbold. Tyske hold har igennem mange år stået for at være taktiske, fysiske og veltrænede fodboldhold som altid er svære at spille imod.

Igennem mange år har de tyske hold været en del af topfodbolden, både nationalt og internationalt. Klubholdene har været blandt toppen af europæisk fodbold med Bayern München som det absolutte tophold, ikke blot i Tyskland, men i Europa.

Gennem årene har  hold som Dortmund, RB Leipzig, Wolfsburg og Gladbach prøvet at udfordre mægtige Bayern, men det er et storhold i Tyskland som bare bliver ved med at vinde titler.

Vi har også aftaler med Berlin klubberne, så det er oplagt at opleve fodbold og storbyen Berlin samtidig.

Hos FOLDBOLD-EVENT skræddersyer vi din fodboldrejse. Vi kan hjælpe med fodboldbilletter, hotel, udflugter, entre til forskellige events,  og i det hele taget ideer til hvordan din fodboldrejse skal se ud. Skriv eller ring til os for et uforpligtende tilbud på din ultimative fodboldoplevelse.